Over mij

Creatief, persoonlijk en oplossingsgericht zijn woorden die mij goed passen. Het stellen van haalbare doelen staat hierbij centraal. Ik daag partijen graag uit om buiten de geijkte paden te lopen waarbij ik partijen als procesbegeleider probeer mee te nemen in hun eigen proces.   Naast MfN mediator en trainer ben ik parttime verbonden aan het Albeda (MBO Zorg en Welzijn niveau 2) als docent. Een geweldig leuke en inspirerende combinatie.

Eén van mijn vaste opdrachtgevers is de Gemeente Rotterdam inzake burenconflicten. Ook word ik, gezien mijn ervaring en achtergrond (Stichting Halt), regelmatig benaderd om te bemiddelen in (familie)conflicten waar jongeren betrokken zijn. Ook scholen weten mij te vinden voor mediation en training. 

De afgelopen jaren heb ik ook een kinder- en oudercoachingsopleiding, een training oplossingsgericht werken gedaan bij Tea Adema. Ook ben ik gecertificeerd Ik leer leren trainer. Daarnaast verzorg ik ook ART-trainingen (agressieregulatietraining) en SOVA-training (Sociale Vaardigheden) van Goldstein.

Samen eens kijken wat de mogelijkheden zijn?  Wil je (vrijblijvend) meer informatie, kennismaken of een intake? Ik kom graag met je in contact.

Ik werk o.a. voor

Ik ben aangesloten bij