Selecteer een pagina

kim lintz

Creatief, persoonlijk en oplossingsgericht zijn woorden die mij goed passen. Naast MfN mediator en trainer in Rotterdam ben ik parttime werkzaam als docent binnen het MBO. Een geweldig leuke en inspirerende combinatie.

Eén van mijn vaste opdrachtgevers is de Gemeente Rotterdam inzake burenconflicten. Ook word ik, gezien mijn jarenlange ervaring met jeugd, regelmatig benaderd om te bemiddelen in (familie)conflicten waar kinderen betrokken zijn. Ingeval van echtscheidingen is het belangrijk dat de kinderen betrokken worden in dit proces.  Ook scholen weten mij te vinden voor mediation en training. 

De afgelopen jaren heb ik ook een kinder- en oudercoachingsopleiding, een training oplossingsgericht werken gedaan bij Tea Adema. Dit zet ik ook in tijdens echtscheidingsmediations wanneer ik met kinderen spreek. Ook ben ik gecertificeerd Ik leer leren trainer. Daarnaast verzorg ik ook ART-trainingen (agressieregulatietraining) en SOVA-training (Sociale Vaardigheden) van Goldstein.

Samen eens kijken wat de mogelijkheden zijn?  Wil je (vrijblijvend) meer informatie, kennismaken of een intake? Ik kom graag met je in contact.

Ik werk o.a. voor

Ik ben aangesloten bij