Over mij

Na een jarenlange carrière binnen de geweldige organisatie Stichting Halt, als vrijwillig buurtbemiddelaar en moeder van een gezin met vier kinderen kan ik wel zeggen dat ik flink wat ervaring heb met ‘herstel’, sociale vaardigheden en conflicten. Een aantal jaar geleden heb ik besloten om een MfN-mediationopleiding te volgen, vervolgens de specialisatieopleiding mediation in Strafzaken en mij nog meer te richten op mediation en training. Dat was een goede keuze. Ik heb een aantal mooie voorbeelden in mijn praktijk die laten zien dat mediation echt werkt.

Eén van mijn vaste opdrachtgevers is de Gemeente Rotterdam inzake burenconflicten. Ook word ik, gezien mijn ervaring en achtergrond, regelmatig benaderd om te bemiddelen in (familie)conflicten waar jongeren bij betrokken zijn. Ook scholen en sportverenigingen weten mij te vinden.

De afgelopen jaren heb ik ook een kinder- en oudercoachingsopleiding, een training oplossingsgericht werken gedaan bij Tea Adema. Daarnaast ben ik gecertificeerd Ik leer leren trainer. Daarnaast verzorg ik ook ART-trainingen (agressieregulatietraining) en SOVA-training (Sociale Vaardigheden) van Goldstein.

Ik werk als zelfstandig mediator en trainer. Ook het geven van educatie over o.a. mediation in burenconflicten (VO, MBO en HBO) behoort tot de mogelijkheden. Ook (korte) ZZP opdrachten die mij passen ga ik graag aan.

Samen eens kijken wat de mogelijkheden zijn? Wil je (vrijblijvend) meer informatie, kennismaken of een intake? Ik kom graag met je in contact.

Ik werk o.a. voor

Ik ben aangesloten bij